Aspiratoare moderne pentru praf

Într-un salon profesional pentru îngrijirea unghiilor, în mod obligatoriu trebuie să existe aparatură ultramodernă! Aveți nevoie în primul rând de lămpi UV sau LED de generație nouă, de sterilizatoare performante și foarte eficiente și de aspiratoare de praf. Acestea din urmă sunt foarte utile nu numai pentru persoanele cu care colaborați ci și pentru clienți. Dacă sunt folosite în mod constant frezele electrice, și mai mult ca sigur că acest lucru chiar se întâmplă în salonul administrat de dumneavoastră, aspirarea prafului care rezultă zi de zi este nocivă.

Enails.ro – o ofertă excelentă de produse profesionale care au prețuri foarte bune!

Enails.ro este un important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale de la noi din țară care comercializează cu succes produse fabricate de către producători renumiți în foarte multe țări importante ale lumii, precum CANNI, FSM, EVERIN, VENALISA, ROSALIND, SILCARE, BASE ONE, MOLLY Lac, etc.

Toate produsele din oferta acestui important magazin online sunt folosite în prezent și în saloanele profesionale din străinătate.

Cele mai importante categorii de produse pentru îngrijirea unghiilor disponibile aici sunt următoarele: geluri constructie, geluri color, peste 150 de soluții speciale pentru manichiuri, aparatură ultramodernă, toate categoriile de decoruri unghii și tatuaje, seturi pentru manichiuri, kituri unghii, toate categoriile de accesorii și ustensile, peste 650 de tipuri de oje semipermanente, etc.

Vă recomandăm din oferta Enails.ro aparatura de specialitate care este de actualitate. Sunt disponibile în momentul de față multe tipuri de lămpi UV sau LED, freze electrice performante, lămpi birou, sterilizatoare de diferite tipuri, etc.

Aspirator colectare praf cu filtru 80W, auriu

Este un produs modern care funcționează fără saci. Are o putere de aspirare foarte bună și este și foarte eficient. Deoarece este un model ultramodern se descurcă foarte bine chiar și în condiții foarte dificile. În interiorul aparatului există un filtru special care va absorbi praful și îl va împiedica chiar să scape din nou în exterior. Acest lucru nu se întâmplă și în cazul modelelor vechi de aparate de aspirat praful.

Nu trebuie să vă faceți deloc griji deoarece filtrul aparatului se curăță foarte ușor. Poate face oricine lucrul acesta! Durata de viață a dispozitivului este de 10.000 de ore de funcționare. Are un design frumos și nu ocupă mult spațiu. Fiind de foarte bună calitate, ca și toate celelalte produse unghii comercializate de către Enails.ro, va absorbi foarte bine praful rezultat în urma utilizării frezelor electrice, în primul rând.

Este recomandat ca aparatul să nu vină în contact direct cu apa, să țineți aparatul departe de copii și să îl curățați în mod constant. Produsul beneficiază de servicii de garanție pentru o perioadă de 2 ani de zile. Prețul acestui produs este redus în momentul de față și este de doar 239 de lei.  

Vezi și

VEZI și