Minusuri și plusuri ale unei lămpi UV

Lampa UV pentru unghii este cu adevărat o șansă pentru toți cei cărora le place să aibă unghii frumoase. Le permite să facă ce vor, fără a fi nevoiți să meargă la un salon.

Practică, eficientă, super ușor de folosit, economică, lampă UV led 48W este un adevărat accesoriu care devine rapid esențial atunci când îți place să ai unghii frumoase.

Dar pentru asta, trebuie să o alegi bine. Te sfătuiesc să o cumperi online. Te va costa mai puțin și alegerea este mai largă!

Avantajele și dezavantajele unei lămpi pentru unghii

Iată principalele avantaje ale unei lămpi UV:

  • Îți permite să ai grijă singur de unghiile tale
  • Foarte simplu de utilizat
  • Este eficientă
  • Îți economisește spațiu
  • Îți permite să efectuezi atât manichiură, cât și pedichiură.
  • Se achită rapid de la sine, mai ales dacă mergi la un institut.

Dezavantajele unei lămpi UV

  • Timp de uscare mai lung decât cu o lampă LED;
  • Becurile trebuie schimbate aproximativ la fiecare 4 luni.

Lampă UV vs LED, pe care să alegi?

Lampa UV în detaliu

Acest tip de lampă este adesea ales pentru că este cea mai economică din punct de vedere al prețului. Totuși, trebuie să știi că durata de viață a becurilor nu este eternă și că în funcție de numărul de utilizări, va trebui să le schimbi cam la fiecare 4 luni pentru utilizare normală.

De asemenea, trebuie să știi că timpul de uscare va fi mai mare la un model UV decât la o lampă LED.

Lampa LED în detaliu

Lampa LED are multe avantaje. Printre acestea, timpul de uscare foarte rapid. Va dura 30 de secunde pentru polimerizarea gelului sau cataliza lacului semipermanent. Acest timp rapid de uscare este interesant pentru utilizarea de zi cu zi.

Lampa LED este mai economică deoarece consumă mai puțină energie. Atentie însă, să o cumperi este mai scump decat modelul UV. De asemenea, trebuie să știi că diodele nu pot fi schimbate și că atunci când nu mai funcționează, dispozitivul trebuie schimbat.

Prin urmare, pe care să o alegi?

Alegerea între cele două nu este ușoară. Pe de o parte, există lampa pentru unghii cu gel UV care a fost dovedită de mult timp, dar care oferă o uscare mai lungă, fiind mai ieftină de cumpărat.

Pe de altă parte, există lampa LED mai modernă, care oferă un timp de uscare mult mai rapid, dar costă aproape de două ori mai mult.

Dacă ai început și nu ai încă tot ce ai nevoie pentru a-ți aplica unghiile false sau un lac semipermanent, poți cumpăra un kit de manichiură cu construcție gel UV. În acest tip de trusă este prevăzută o lampă UV semipermanentă pentru unghii.

Vezi și

VEZI și