Uleiurile esențiale pot să fie folosite intern sau extern conform ingredientelor pe care le conțin

Ueliurile esențiale sunt cunoscute pentru efectele lor speciale, benefice, asupra corpului și minții. Ele sunt realizate din ingrediente atent alese pentru a te ajuta să obții o stare de relaxare profundă, pentru a te ajuta să te relaxezi sau să te focusezi, pentru a îndepărta anumite dureri sau pentru a nu mai avea disconfort muscular, etc. Există combinații de uleiuri esențiale care pot să fie utilizate extern sau intern, conform indicațiilor.

Iată câteva exemple care te vor convinge de necesitatea de a avea la îndemână oricând un amestec de uleiuri esențiale pentru tine și familia ta:

  • Poți folosi uleiuri esențiale pentru a construi prăjituri aromate sau pentru gustări delicioase

Uleiurile esențiale pot să fie folosite adeseori în bucătărie. Ele sunt realizate din uleiuri care pot să fie ingerate și care ajută corpul să obțină anumite beneficii. Este important să existe atenție legată de consum și cantitatea sa. Astfel, nu ai voie să mănânci mai mult de o picătură pe zi din cele mai multe dintre aceste tiprui de produse. Un exemplu poate să fie uleiul On Guard ulei esential doTERRA care este apreciat pentru aroma sa puternică. El conține scorțișoară, rozmarin, eucalipt, portocală sălbatică, cuișoare. Toate acestea aduc prăjiturilor tale sau gustărilor o aromă îmbietoare.

  • Folosește uleiurile esențiale pentru a avea parte de o stare de bine și pentru a avea un aspect întinerit

Există amestecuri de uleiuri esențiale sau chiar esențele unor singure tipuri de plante, care sunt perfecte pentru îngrijirea aspectului general al pielii și corpului. Dacă vrei să ai un aspect întinerit, poți folosi oricând Tamaie ulei esential doTERRA. Acesta îți va aduce multiple beneficii. Te vei simți mai bine, vei avea un aspect odihnit și mult mai plăcut. Vei vedea cum se schimbă tonusul pielii tale și vei dori să folosești permanent acest ulei esențial de tămâie. Este utilizat încă de pe vremea vechilor egipteni și este apreciat și în prezent pentru proprietățile lui.

  • Folosește o picătură de ulei esențial destinat ingerării pentru a putea avea o apă îmbogățită cu uleiuri aromate și plăcute

Apa ta poate avea proprietăți speciale și un gust desăvârșit atunci când o amesteci cu o singură picătură de ulei esențial potrivit pentru ingerare. Vei putea alege arome precum cele din citrice sau combinații cu scorțișoară, cuișoare, mentă, etc.

  • Folosește uleiurile esențiale pentru a avea o casă cu un miros îmbietor

Casa ta poate mirosi minunat dacă alegi să folosești combinațiile ideale de uleiuri esențiale care te vor ajuta să ai parte de relaxare, energizare, o stare de bine generală. Bucură-te de diverse tipuri de combinații de uleiuri de la doTerra și vei descoperi magia de a intra într-o casă care are un miros frumos, care are o atmosferă plăcută și unde te vei simți bine zilnic. Alege uleiurile esențiale care ți se potrivesc.

Vezi și

VEZI și