Licențe de volum și software pre deținute cu certificat (CPO)

Licențele software vin în diferite tipuri, fiecare cu propriile reguli, costuri și opțiuni de asistență concepute pentru a satisface nevoile diferiților utilizatori și clienți.

Acest articol trece peste fundamentele celui mai comun tip de licențiere pentru afaceri: licențierea în volum.

Produsele de Volum oferă o licențiere rapidă și ușoară pentru un număr mare de dispozitive sau utilizatori. Acestea sunt destinate afacerilor, instituțiilor guvernamentale și de învățământ și sunt disponibile, de obicei, prin intermediul unor acorduri speciale de licență.

Întreprinderile mici (până la 250 de dispozitive sau utilizatori) au mai multe opțiuni de program accesibile pentru a obține cele mai recente tehnologii Microsoft și servicii cloud:

 • Open Value Agreement oferă două opțiuni – licențe perpetue și pe bază de abonament – și include software assurance (SA) pe trei ani ca bonus. Plata este fie o singură dată, fie anuală. Abonamentul Open Value este optim pentru companiile cu un număr variabil de angajați, deoarece plata depinde de numărul de utilizatori/dispozitive.
 • Open Licence Program (OLP) oferă licențe de volum perpetue, dar nu a fost disponibil pentru clienții comerciali din ianuarie 2022. În schimb, clienții ar trebui să utilizeze programul Cloud Solution Partner. Licențele OLP deja achiziționate rămân valabile. Clienții comerciali pot obține în continuare licențe OLP dacă achiziționează software certificat pre-deținut (aflați mai multe despre CPO aici). Principalele caracteristici ale Programului deschis includ lipsa obligațiilor contractuale, gestionarea ușoară, o cheie pentru toate licențele de produs și drepturile de downgrade.
 • Programul de parteneriat pentru soluții cloud oferă licențe de volum perpetue de la parteneri calificați. Partenerii oferă consultații și opțiuni flexibile pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților. Dacă doriți să participați la program, consultați lista partenerilor din țara dumneavoastră sau contactați echipa de LicenceDeals direct.

Pentru întreprinderile medii și mari (mai mult de 250 de utilizatori/dispozitive), programele Microsoft disponibile sunt

 • Select Plus pentru sectorul public oferă un acord pentru licențe perpetue cu o sa opțională.
 • Acordul tranzacțional pentru produse și servicii Microsoft (MPSA) este o soluție optimă pentru organizațiile care au nevoie de software (on-premise, cloud sau ambele) fără prea multe bătăi de cap. SA este opțională.
 • Acordul de întreprindere (EA) pe termen de trei ani este pentru cei care doresc să combine software-ul bazat pe cloud și software-ul local. Avantajele sale sunt SA cuprinzătoare, accesul la o gamă largă de servicii și produse, reduceri mai mari, prețuri fixe pe termen lung etc. Există, de asemenea, o versiune de abonament. Unul dintre cele mai importante beneficii ale abonamentului EA este capacitatea de a modifica numărul de licențe anual.

Cumpără software original pentru mai puțin – inteligent și sigur!

Achiziționarea licențelor care au fost deținute este o modalitate legală de a obține dreptul de a utiliza software-ul autentic în UE. Sunt licențe redundante sau utilizate de care titularul inițial nu mai are nevoie.

Beneficiile software-ului de pe piața secundară sunt multe. Software-ul nu se uzează, așa că obțineți exact același produs ca primul proprietar, dar plătiți mai puțin! Acest lucru reduce costurile IT ale companiei dvs. și eliberează fonduri pentru a investi. Dacă aveți nevoie de o versiune mai veche de software care nu mai este disponibilă de la producător, acest tip de licență este singura voastră opțiune. Și obțineți aceleași drepturi de upgrade și downgrade ca și cumpărătorul inițial.

LicenceDeals  oferă licențe de volum Microsoft pre-deținute (CPO), în deplină conformitate cu legislația UE. Comandați 5 sau mai multe și obțineți cele mai avantajoase condiții!

Pentru a primi o consultație online, vă rugăm să rezervați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri!

Produsele oferite prin programul CPO sunt:

 • Windows
 • Office
 • Windows Server
 • SQL Server
 • Exchange Server
 • Server CALs
 • Core CAL Suite

Proces și documentație

Nu vă faceți griji cu privire la procedurile legale și auditurile software! LicenceDeals oferă numai produse originale eligibile cu o licență valabilă.

Pentru a îndeplini toate cerințele, urmăm un proces de licențiere conform legii, cu toată documentația necesară

Lista documentelor furnizate pentru fiecare tranzacție:

‣ Documentație de urmărire a proprietății  (de la proprietarul inițial la utilizatorul final), adică numărul de contract original sau al acordului de licențiere cu Microsoft și factura originală *

‣ Declarație privind drepturile de utilizare  (Declarație de dezinstalare și neutilizare de la proprietarul anterior)

‣ Factură și Document de livrare de către LicenceDeals

‣ Fișier de instalare și cheie de activare

*pe baza documentelor disponibile și a acordurilor comerciale

Doriți să aflați mai multe și despre partea legală, puteți găsi mai multe informații AICI? Contactați-ne și aflați toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți!

Vezi și

VEZI și